Uima-poreallastarvikekauppa.fi

Bluehorizons uima-allas Shokkiloorirae 5kg – tehokas pikakloori desifiointiin

57.90

Varastossa

Lisätiedot

Bluehorizons uima-allas Shokkiloorirae 5kg . Tehokas pikakloori allasveden desifiointiin ja klooritason nostoon. PYÖREÄ PURKKI 5kg!

Käytä tätä tuotetta myös, jos uima-allas on laiminlyöty tai levien kasvua on ilmaantunut uima-altaan lattialle ja seinille tai jos siellä on ollut poikkeuksellisen suuri uintikuorma. Auttaa estämään ja poistamaan levät. Voidaan käyttää myös säännölliseen desinfiointiin. pH 11,5. Osa BOAST-järjestelmää.

Käyttöohje:

1) Pidä pH-tasot ihanteellisella alueella 7,2 – 7,6. Jos taso ei ole tällä alueella, säädä. 2) Pidä vapaat kloorijäämät rutiininomaisesti alueella 1 – 3 mg / l (ppm). Sokki- tai hapetusmenetelmiä suositellaan joko viikoittain tai kahden viikon välein, korkeintaan 10 mg / l (ppm) täydelliseen sokkihoitoon. 3) Esiliuotetaan tämä tuote puhtaaseen muoviastiaan enintään 100 g: n tuotteella 10 litraa vettä kohti. Sekoita hyvin varmistaaksesi, että tuote on täysin liuennut. Lisää saatu liuos altaaseen samalla, kun pumppu on kytketty päälle mieluiten veden sisääntulojen lähellä jakamisen helpottamiseksi. 4) Toista annos / annos tarvittaessa halutun tason saavuttamiseksi. 5) Tämän tuotteen käytön jälkeen uima-altaan vesi voi muuttua väliaikaisesti sameaksi, joten pidä suodatuspumppua käynnissä, kunnes se puhdistaa. 6) Anna käsittelyn jälkeen kloorin laskea alle 5 mg / l ennen uimisen aloittamista ja odota joka tapauksessa vähintään 30 minuuttia! Testaa vesi aina annostelun jälkeen ja ennen uimista. Annostelu: (5ppm klooripitoiseksi)

4545L 35 g

11 360L 88 g

22725L 175g

68175L 525g