Uima-poreallastarvikekauppa.fi

Bluehorizons uima-allas veden kirkaste Ultimate Water Clarifier Concentrate 1L

24.90

Varastossa

Lisätiedot

Bluehorizons uima-allas veden kirkasti Ultimate Water Clarifiier Concentrate 1L

Blue Horizons Ultimate Water Clarifier -konsentraatti  vedenkirkastin 1 litra. Blue Horizons Ultimate Water Clarifier -konsentraatti kirkastamaan uima-altaan vettä. Erittäin tehokas kaksitoiminen uima-altaan vesikiillotin, joka kerää pienet hiukkaset yhdessä suodattimen poistamiseksi. Ultimate Water Clarifier Concentrate on erittäin tehokas kaksitoiminen uima-altaan vesikiillotusaine. Se kerää pienet hiukkaset suuriksi massoiksi, jotka voidaan poistaa suodattimella tai imuroida niiden laskeuduttua uima-altaan pohjalle.

Käyttöohjeet: 1. Tarkista ennen tämän tuotteen levittämistä, että suodatin toimii tehokkaasti ja on riittävän suodatuskykyinen. 2. Pese suodatin tarvittaessa. 3. Käytä alla olevaa annosnopeustaulukkoa laskeaksesi tarvittava määrä. 4. Lisää suoraan uima-altaaseen tuloaukkojen lähellä suodatusjärjestelmän ollessa toiminnassa. 5. Pidä suodatus jatkuvasti toiminnassa, kunnes kirkkaus on palautunut. 6. Imuroi tarvittaessa.

Annostelu riippuen veden likaisuudesta:

1000L 2ml-4ml

4545L 9ml -18 ml

22700L 45ml -90ml

45455L 90ml -180ml

68175L 135ml -270ml

 

YLEISET VAROTOIMET: Annostus: · Älä koskaan sekoita minkään muun kemikaalin kanssa, mukaan lukien puhdistusaineet ja kloorituotteet, koska voi tapahtua vaarallinen reaktio. Käsittely / varastointi: Tärkeää – katso riski- ja turvallisuuslausekkeet alla. · Käsittele tuotteita hyvin ilmastoidussa tilassa, mieluiten ulkona. · Pese kädet käytön jälkeen. · Varmista, että kansi on vaihdettu ja suljettu käytön jälkeen – Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Turvallisuus: Vaikka tätä tuotetta ei ole luokiteltu vaaralliseksi, tulee noudattaa seuraavia varotoimia: – · Pidä lukittuna ja poissa lasten ulottuvilta. · Huuhtele silmiin joutuvat roiskeet perusteellisesti vedellä vähintään 10 minuutin ajan. Hakeudu lääkäriin, jos ärsytys jatkuu. · Jos ainetta on nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä pakkaus tai etiketti.