Uima-poreallastarvikekauppa.fi

Aquasparkle monitehoklooritabletti 20g 1kg

19.90

Aquasparkle monitehoklooritabletti 20g per tabletti, yhteispaino 1kg. Pakkauksessa 50 tablettia.

Varastossa

Lisätiedot

Laadukas monitehoklooritabletti auttaa pitämään altaan veden puhtaana ja kirkkaana. Sisältää kloorin lisäksi vedenkirkastetta ja leväntuhoa. Hitaasti liukenevia klooritabletteja. Porealtaiden, uima-altaiden ja polskuttelualtaiden vedenhoitoon. AQUASPARKLE premium luokan tuotteiden avulla pidät allasveden puhtaana ja kirkkaana. AQUASPARKLE on ylellinen luksustuote joka antaa vedelle miellyttävän ja hienostuneen tuoksun. Tuotteet valmistetaan englannissa tarkoin valikoiduista huippulaadukkaista raaka-aineista.

Käyttöohje

Yksi tai useampi tabletti laitetaan kelluvaan annostelijaan. Monitehoklooritabletti liukenee sieltä hitaasti veteen ja hoitaa altaan tai porealtaan kloorauksen. Tabletin liukenemisaika noin 3 päivää. Annostelu 1 tabletti noin 1000 litraa kohden. Paras lopputulos saavutetaan, kun veden pH arvo on 7.2 – 7.6

Veden vapaa klooripitoisuus tulee olla 1,5mg/l (PH arvo 7.2-7.6) Tarkan mittaustuloksen saamiseksi veden vapaan klooripitoisuuden ja pH arvon mittauksessa kannattaa käyttää MW10 kloorimittaria ja pH600 pH-mittaria.

Klooritabletteja ei tule koskaan heittää suoraan allasveteen eikä niitä ole suositeltavaa laittaa myöskään pintaventtiilin koriin, sillä jatkuvassa käytössä kloori haperruttaa korin muovia. Yksi klooritabletti on 20g. 1kg = 50 tablettia.