Uima-poreallastarvikekauppa.fi

Tilaus- ja sopimusehdot

Tältä sivulta löydät lisätietoa tuotteidemme toimitus- ja palautusehdoista sekä maksutavat. Jos olet alle 18-vuotias, varmistathan että tilauksella on vanhempiesi hyväksyntä. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Emme vastaa sivuilla esiintyvistä virheistä. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.

Toimitus ja maksaminen

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan postipakettina noutopisteeseen n. 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta (ulkoporealtaat sopimuksen mukaan) Postin tai Matkahuollon kautta. Mikäli toimitusaika poikkeaa tästä, ilmoitamme sinulle arvioidun toimitusajan.

Nouto varastolta

Nouto varastolta mahdollinen erikseen sovitusti Tiistaina klo 12:00 – 15:00 tai Torstaina klo 12:00 – 15:00

Toimituskulut kotimaa:

Postipaketti noutopisteeseen 9,90 € /paketti

Tilauksen tuotteiden loppusuma yli 90,00 euroa = Ilmainen toimitus (Manner-Suomeen)

Nouto (Vain erikseen sovitusti) Söderkullan varasto (Falkbergintie 50) tiistaisin ja torstaisin klo 12:00-15:00 = 0 euroa

Pidätämme oikeuden toimituskulujen muutokseen. Ajantasainen toimituskulutieto ilmoitetaan aina tilauksen yhteydessä.

Tarjotuilla toimitusvaihtoehdoilla toimitamme vain Suomeen ja Ahvenanmaalle. Mikäli toimitusosoite ei ole Suomessa kysy erikseen toimituksen hintaa.

Maksutavat

Suomalaisen PAYTRAIL maksunvälityspalvelun avulla voit maksaa tilauksesi suomalaisten verkkopankkien verkkomaksuna, osamaksulla, luottokortilla tai laskulla. MIKÄLI HARKITSET OSAMAKSURAHOITUSTA SE ONNISTUU MYÖS TÄÄLTÄ: OP:n Rahoitus Rahoitus 2500,00 – 20000,00 euroa.

Alta löydätte linkin Paytrail maksupalveluehtoihin.
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot 

Palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön (avaamaton pakkaus/ paketti) ja myyntikuntoinen. Ei koske räätälöityjä tuotteita.

Palautuksen tai vaihdon voit lähettää meille osoitteella Uima-Poreallastarvikekauppa.fi, Falkbergintie 50, 01150 SÖDERKULLA

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse liittyen palautukseen tai vaihtoon. Muistathan liittää oman palautusviestisi palautuksesta tai vaihdosta myös pakettiin mukaan.

Maksunpalautus suoritetaan aina sille maksutavalle, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä maksussaan.

Tuotteen virheestä ilmoittaminen, reklamaatiot

Tuotteidemme hyvä laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä asioita. Toivomme, että tarkastat saamasi tuotteet heti niiden saavuttua. Mikäli havaitset virheen, ota heti yhteys meihin sähköpostilla uima.poreallastarvikeauppa@gmail.com tai puhelimitse +358504134067 tilanteen korjaamiseksi.