Uima-poreallastarvikekauppa.fi

Bluehorizons uima-allas monitehoklooritabletti 200g 5kg

49.90

Varastossa

Lisätiedot

Bluehorizons uima-allas Monitehoklooritabletti 200g 5kg

Blue Horizons -monitoimiset stabiloidut klooritabletit ovat 200 g klooritabletteja. Blue Horizons -monitoimiset stabiloidut klooritabletit ovat parannettu versio tavallisista klooritableteista, koska ne on vakautettu minimoimaan kloorin häviäminen auringonvalolle ja sisältävät myös kirkastinta ja levisidiä levänpoistamiseksi. Nämä tabletit ovat suosittu klooripuhdistin ulkouima-altaille ja kylpylöille. Nämä stabiloidut Blue Horizons -monitoimiset klooritabletit sisältävät kirkastinta ja algesidiä, ja ne on suunniteltu kulumaan hitaasti 3-4 päivän ajan riippuen niiden yli virtaavasta vedestä. Koska ne vapauttavat klooria suhteellisen hitaasti, voi olla tarpeen shokkia annos tai hapettaa ennen niiden käyttöä, jotta ensin saadaan aikaan klooria nopeammin. Ihanteelliset klooripitoisuudet ovat välillä 1-3 mg / l (ppm) testipakkauksella testattuna. Säädä pH-arvo ennen tämän tuotteen käyttöä ihanteelliselle alueelle 7,2 – 7,6.

Annostelu on tavallisesti 1-2 tablettia (asetettu kuorikoriin, kelluvaan annostelijaan tai kloorinsyöttölaitteeseen) 45 450 litraa (10 000 gallonaa) vettä kohti. Tarvittavien tablettien määrä riippuu uima-altaan käytöstä ja sääolosuhteista.

Klooritabletin käyttöohjeet: Aseta yksi tabletti koriin tai isoon kelluvaan annostelijaan 45 450 litraa (10000 gallonaa) kohden ja säädä tablettien lukumäärä tarvittaessa veden virtauksen huomioon ottamiseksi vapaan kloorin 1 – 3 mg / l (ppm) saavuttamiseksi suhteellisen johdonmukaisesti. Täytä kelluva annostelija kelluvassa annostelijassa tableteilla ja säädä aukon mekanismia annostelijan pohjassa saadaksesi halutun vapaan kloorialueen 1 – 3 mg / l (ppm). Vaihtoehtoisesti pidä annostelijan aukko vakiona ja vaihda tabletteja sisällä saavuttaaksesi 1-3 mg / l (ppm). Annostelija tulisi poistaa uima-altaalta uimareiden uidessa. Kloorinsyöttölaitteessa, joka ottaa tämän 200 g: n tabletin, täytä annostelija ja noudata syöttölaitteen käyttöohjeita virtauksen säätämisestä pitääkseen vapaan kloorin pitoisuudet 1-3 mg / l (ppm). Huomautus: Koska tämä tuote vapauttaa klooria suhteellisen hitaasti, saattaa olla tarpeen shokkia (hapettaa) uima-altaan vettä ennen niiden käyttöä, jotta ensin saadaan aikaan klooripitoisuus nopeammin.

Suositus: On suositeltavaa, että shokkiklooraat/ desinfioit (hapetat) säännöllisesti (esim. viikoittain / kahden viikon välein) uima-altaan vettä käyttämällä Blue Horizons esim. Granular Shock -menetelmiä. Blue Horizons -monitoimiset klooritabletit.