Uima-poreallastarvikekauppa.fi

Aquasparkle vedenhoitoaine ja kirkaste viikkoannospussi porealtaille 5 x 120ml

34.90

Vedenhoitoaine ja kirkaste, pakkauksessa 5 kappaletta 120ml viikkoannospusseja porealtaille ja altaille.

Varastossa

Lisätiedot

Aquasparkle vedenhoitoaine ja kirkaste 5 kpl viikkoannospussi 120ml porealtaille ja altaille. Helppoa! Lisätään yksi annospussi 120ml kerran viikossa allasveteen.

Sisältää 5 x 120ml viikkoannospussi

Poreallas ja allasveden hoitoaine 120 ml. Hot Tub Conditioner on sekoitus suoloja, flokkulantteja ja biosideja, jotka on suunniteltu parantamaan porealtaan ja altaan veden laatua ja tuntumaa, hallitsemaan bakteereja sisältäviä mineraaleja ja estämään biokalvon muodostumista. Vedenhoitoaine minimoi kloorin tai desinfiointiaineen kulutuksen, puhdistaa kaikki altaan ja putkiston osat, mukaan lukien putkien mutkat, parantaa veden laatua välttämättömien suolojen avulla ja hallitsee vaahtoa vedenpehmennysaineilla. Hot Tub hoitoaine on helppokäyttöinen – parantaa kylpemis -kokemusta! Se minimoi kloorin tai desinfiointiaineen kulutuksen. Hot Tub Conditioner vedenhoitoaine sisältää kaksi biosidia, jotka varmistavat, että porealtaat, altaat ja kylpytynnyrit kuluttavat klooria hitaammin. Nämä biosidit toimivat synergistisesti vapaan kloorin kanssa vähentääkseen desinfiointiaineiden kulutusta ja estääkseen biokalvon muodostumisen. Puhdistaa siis kaikki kylpytynnyrin osat. Vedenhoitoaine sisältää tehokkaan sekoituksen rasvanpoisto- ja puhdistusaineita (mukaan lukien ioniset, ionittomat ja hydrotrooppiset puhdistusaineet). Tämä yhdistelmä auttaa hajottamaan ja poistamaan lian, rasvan, rasvan ja proteiinipohjaisen lian ja saostumat. Parannettu veden laatu Hot Tub conditioner -hoitoaine sisältää sekoituksen suoloja veden tunteen ja kunnon parantamiseksi. Lisättyillä suoloilla on hyödyllinen tunne iholle ja ne tekevät vedestä ”pehmeämmän”. Selkeytys flokkulaation avulla Hot Tub Conditioner sisältää flokkulointiaineita, jotka mahdollistavat pienten hiukkasten kasaantumisen, jotka eivät muuten jää kiinni suodattimeen tai patruunaan. Tämä prosessi parantaa veden ulkonäköä ja kirkkautta ja auttaa edelleen desinfiointiaineen kulutuksen vähennyksessä. Vedenhoitoaine sisältää eristävää (”Calgon” -tyyppistä) ainetta, joka vähentää veden kovuutta ja estää epämiellyttävän kalkin ja mineraalisuolojen kertymisen. Parannettu kylpy ja uimakokemus Hot Tub conditioner vedenhoitoaine sisältää välttämätöntä luonnollista laventeliöljyä, joka toimii ihon hoitoaineena ja samalla antaa rentouttavan tuoksun allasveteen.

Käyttöohjeet:

Pidä desinfiointiaine- ja pH -tasot halutulla 7,2-7,6 toiminta -alueella. Avaat pussin saksilla leikkausalueella ja kaadat koko allasveden vedenhoitoainepussin suoraan allasveteen samalla, kun hierontapumput on kytketty tai vedenkierto päälle. Muussa tapauksessa samalla sekoittaien melalla.Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi lisää viikoittain – yksi täysi 120 ml: n pussi n.1000 – 1500 litraa (330 gallonaa) kohden.