Uima-poreallastarvikekauppa.fi

O2 Gentle klooriton vedenhoitoaine 0,5L uima- ja poreallasveteen

19.90

Varastossa

Lisätiedot

O2 Gentle klooriton vedenhoitoaine 0,5L uima ja pore-allas veteen. (käy myös paljuihin)

Käyttöohje: Viikko-annos/ 1000 litraa= 40ml O2 Gentle klooritonta vednhoitoainetta ja 25g O2 Gentle kloorittomia rakeita suoraan allasveteen samalla sekoittaen tai käyttäen poreallas pumppuja.

O2 Gentle klooriton vedenhoitoaine on aktivaattorineste, jota käytetään kloorittomassa allasveden käsittelyssä. Käytetään yhdessä  O2 Gentle kloorittoman rakeen kanssa.

TIETOJA  O2 Gentle -järjestelmä on kaksitoiminen ei-kloorijärjestelmä, joka vaatii viikoittaisen annoksen O2 Gentle vedenhoitoainetta yhdistettynä O2 Gentle rakeisiin, jotka annostellaan suoraan veteen seoittaen allasvettä tai käyttämällä porealtaan pumppuja.

UKK

MITÄ ON VAIKUTTAVA AINE? Aktiivisen hapen puhdistus perustuu kaliummonopersulfaatirakeisiin ja kaliummonopersulfaatti toimii samalla tavalla kuin kloori tai bromi, koska se tappaa bakteereja ja hajottaa jätteet. Toisin kuin kloori tai bromi, monopersulfaatit eivät kuitenkaan tuota sivutuotteita, jotka ärsyttävät ihoa tai silmiä ja aiheuttavat ikäviä hajuja. Aktiivi happi O2-rakeita käytetään yhdessä nestemäisen aktivaattorin viikoittaisten annosten kanssa, joka toimii myös levätuhona.

Milloin minun pitäisi testata aktiivisen hapen taso? Testaa aina tunti O2-rakeiden levittämisen jälkeen. Lukeman tulisi olla 5-10 ppm tunti levityksen jälkeen.

Mitä TA- ja pH-tasoja minun tulisi ylläpitää Kun käytät O2: ta puhdistusaineena, sinun on ylläpidettävä seuraavaa vesitasapainoa: TA 80-160 ppm pH 7,0-7,4 Kokonaiskovuus 250-500 ppm

PITÄÄKÖ minun lisäksi käyttää sokkipuhdistusta? Kyllä käytöstä riippuen. Shokkipuhdistus on välttämätön kaikilla altaille ja porealtaan vedenkäsittelyjärjestelmillä, koska tämä on hyvä tapa poistaa liuenneet orgaaniset epäpuhtaudet, kuten hikoilu, vartaloöljy, spray-rusketus, meikki jne. Sinun tulisi shokkipuhdistaa säännölliseti Spa Fusionilla  pikadesifiontiainella joka käy kloorittomaan ja kloorilliseen käyttöön.

MIKÄ ON MENETTELY AINEISTON KÄYTTÖÖN OTTAMISEKSI? Tyhjennä allasvesi, puhdista suodattimesi ja täytä uudestaan, jotta järjestelmässä ei ole ylimääräistä klooria tai bromia.

Olen allerginen kloorille, onko tämä minulle sopiva? Kyllä, tämä on ei-kloori- ja ei-bromijärjestelmä.

SOVELTUUKO KAIKILLE PUHDISTUSPUMPPUILLE? Kyllä, O2 Gentle vedenhoitoaine + O2 Gentle rakeet sopii täydellisesti kaiken tyyppisille altaille ja  porealtaille.