Uima-poreallastarvikekauppa.fi

Ale!

O2 Gentle klooriton vedendesifiontirae uima- ja poreallasvedelle 1kg

29.90

Varastossa

Lisätiedot

O2 Gentle klooriton vedendesifiontirae 1kg uima ja poreallasvedelle. (käy myös paljuille)

Käyttöohje: Viikko-annos/ 1000 litraa= 40ml Aquablanc klooritonta vednhoitoainetta ja 25g O2 Gentle kloorittomia rakeita suoraan allasveteen samalla sekoittaen tai käyttäen poreallas pumppuja.

O2 Gentle rakeita käytetään kloorittomassa allas-vedenkäsittelyjärjestelmässä. Käytetään yhdessä Aquablanc kloorittoman vedenhoitoaineen kanssa

TIETOJA: O2 Gentle Active -järjestelmä on kaksitoiminen ei-kloorijärjestelmä, joka vaatii viikoittaisen annoksen Aquablanc vedenhoitoainetta yhdistettynä O2 Gentle rakeisiin, jotka annostellaan suoraan allasveteen sekoittaen tai käyttäen porealataan pumppuja.

UKK

MITÄ ON VAIKUTTAVA AINE? Aktiivisen hapen puhdistus perustuu kaliummonopersulfaatirakeisiin ja kaliummonopersulfaatti toimii samalla tavalla kuin kloori tai bromi, koska se tappaa bakteereja ja hajottaa jätteet. Toisin kuin kloori tai bromi, monopersulfaatit eivät kuitenkaan tuota sivutuotteita, jotka ärsyttävät ihoa tai silmiä ja aiheuttavat ikäviä hajuja. Aktiivi happi O2-rakeita käytetään yhdessä nestemäisen aktivaattorin viikoittaisten annosten kanssa, joka toimii myös levätuhona.

Milloin minun pitäisi testata aktiivisen hapen taso? Testaa aina tunti O2-rakeiden levittämisen jälkeen. Lukeman tulisi olla 5-10 ppm tunti levityksen jälkeen.

Mitä TA- ja pH-tasoja minun tulisi ylläpitää Kun käytät O2: ta puhdistusaineena, sinun on ylläpidettävä seuraavaa vesitasapainoa: TA 80-160 ppm pH 7,0-7,4 Kokonaiskovuus 250-500 ppm

PITÄÄKÖ minun lisäksi käyttää sokkipuhdistusta? Kyllä käytöstä riippuen. Shokkipuhdistus on välttämätön kaikilla altaille ja porealtaan vedenkäsittelyjärjestelmillä, koska tämä on hyvä tapa poistaa liuenneet orgaaniset epäpuhtaudet, kuten hikoilu, vartaloöljy, spray-rusketus, meikki jne. Sinun tulisi shokkipuhdistaa säännölliseti Spa Fusionilla  pikadesifiontiainella joka käy kloorittomaan ja kloorilliseen käyttöön.

MIKÄ ON MENETTELY AINEISTON KÄYTTÖÖN OTTAMISEKSI? Tyhjennä allasvesi, puhdista suodattimesi ja täytä uudestaan, jotta järjestelmässä ei ole ylimääräistä klooria tai bromia.

Olen allerginen kloorille, onko tämä minulle sopiva? Kyllä, tämä on ei-kloori- ja ei-bromijärjestelmä.

SOVELTUUKO KAIKILLE PUHDISTUSPUMPPUILLE? Kyllä, Aquablanc + O2 Gentle sopii täydellisesti kaiken tyyppisille altaille ja  porealtaille.