Uima-poreallastarvikekauppa.fi

Milwaukee kalibrointiliuos pH 7.01 20ml

1.60

Kalibrointiliuos 20ml pH-600 mittarin kalibrointiin.

Varastossa

Tuotetunnus: 302 Osasto:

Lisätiedot

Käyttöohje

  • Poista suojakorkki, käännä mittari päälle ja upota sen lukupää testattavaan liuokseen. Hämmennä varovasti ja odota että lukema tasaantuu ja tämän jälkeen näytössä näkyvä lukema on näytteen mitattu pH arvo. Kannattaa ottaa vesi/näyte erilliseen puhtaaseen purkkiin josta sen jälkeen mitataan pH600 mittarilla sen pH arvo.
    Käytön jälkeen huuhtele mittari vedellä ja säilytä se muutama tippa säilytysnestettä tai pH7.01 -liuosta suojakorkissa. Älä käytä tislattua vettä säilytykseen. Isot vaihtelut lukemassa (+-1pH) johtuvat kalibroinnin puutteesta tai kuivasta lukupäästä.
  • pH600 MITTARIN KALIBROINTI:Upota mittarin lukupää kalibrointiliukoseen (pH7.01) leikkaamalla kalibrointiliuoksen pussin yläosa auki saksilla.
  • Odota että lukema tasaantuu ja säädä pienellä ruuvimeisselillä ”pH7”-kalibrointiruuvista lukema vastaamaan liuoksen lukemaa joka siis ruuvimeisselillä säädetään säätöruuvista lukemaan 7.00.
  • Huuhtele lukupää vedellä ennen käyttöä.Huom! Käyttöönoton jälkeen mittauselektrodi  ei saa päästä kuivumaan, joten pidä korkissa aina hanavettä tai kalibrointinestettä.