Uima-poreallastarvikekauppa.fi

EKO ULTRA 705 Poreallas kestosuodatin (Sisäputkilo-annostelija yhteensopiva)

54.90

Aloita puhtaamman allasveden aika!

Huippulaadukas kotimainen kestävä ympäristöystävällinen ympäristömerkin PP (05) omaava poreallas kestosuodatin joka sopii useisiin porealtaisiin ja altaisiin pitämään veden puhtaana ja kirkkaana. Uutuutena EKO ULTRA 705 kestosuodattimen sisällä annosteluputkilossa voi käyttää  kloori, bromi tai muuta veden desifiointiainetablettia.

Varastossa

Tuotetunnus: 113 Osasto:

Lisätiedot

Aloita puhtaamman allasveden aika !

Huippulaadukas kotimainen kestävä ympäristöystävällinen ympäristömerkin PP (05) omaava poreallas kestosuodatin joka sopii useisiin porealtaisiin ja altaisiin pitämään veden puhtaana ja kirkkaana. EKO ULTRA 705 kestosuodattimen sisällä annosteluputkilossa voi käyttää  kloori, bromi tai muuta veden desifiointiainetablettia.

EKO ULTRA 705 poreallas kestosuodatin on Suomessa kehitetty ja kotimaisista materiaaleista valmistettu Avainlipputuote loistavasti suodattavalla kestävällä kotimaisella suodatin materiaalilla. Suodattimenkoko on 23cm (23,5cm) X 13cm (12,7cm). Reiän koko 5,5cm. Kestävän ja pestävän suodattimen pinta-ala on 1,0 m2. Suodattimen valmistuksessa on huomioitu rungon testattu kiitettävä läpivirtausrakenne sekä lamellit jotka eivät pääse painumaan kasaan (toisiinsa kiinni) ja näin ollen altaan pumput pääsevät pienemmällä rasituksella sekä hierontapumpuista saa parhaan hyödyn irti energiataloudellisesti. Suodattimen valmistukseen on käytetty myös kierrätettyjä materiaaleja ja sen saa hävittää käytön jälkeen polttamalla. Huom! Ei sisällä mikromuovia eikä Pvc muovia.
Sopii useisiin porealtaisiin kuten Wellis Jupiter, Sun Family, Sun, Earth, Aquavia Spa: Spa Cube, Artesian Spas, Bauhaus: Miami Family, Belize Spas, Bullfrog Spas, Camargue: Havana 2, Canadian Spa Company, Coleman Spas, European Spas, Hydro Spas: Lexxus, Iberspa, MAAX Spas, Sunrise Spas, Vita Spa, Wellis: Earth, Malaga 2017, Manhattan 2018, Palermo Deluxe, Zonza, Greenland, Myline Havana 2, Wind River Spas ja moneen muuhun.

Tarkista aina oman suodattimesi malli ennen kuin ostat uutta suodatinta,

Kestää todella hyvin käyttöä. Loistava suodattavuus. Kannattaa pestä ja huuhdella juoksevalla vedellä ajoittain riippuen käytön määrästä. Uusi suodatin kannattaa vaihtaa entisen kuluessa.

EKO ULTRA 705 Poreallas kestosuodatin 1 kpl

Sisäputkilo-annostelija yhteensopiva. (Suodattimen sisään voi laittaa säädettävän kloori tai bromi annosteluputkilon Spa Pod)

Avainlipputuote, valmistettu Suomessa.

UIMA-POREALLASTARVIKEKAUPPA.FI

Ekolomake Oy