Uima-poreallastarvikekauppa.fi

AQUASPARKLE Crystal Excellent Vedenhoitoaine ja kirkaste allasvedelle 5L

149.50

Varastossa

Lisätiedot

AQUASPARKLE Crystal Excellent Vedenhoitoaine ja kirkaste allasvedelle. 5L TEOLLISUUSKANISTERI (Käyttöohje vaihtoehdot kanisterinkyljessä)

Spa Sparkle Crystal Excellent on erittäin tehokas allasveden hoitoaine, joka kerää myös yhteen pienet hiukkaset poistettavaksi suodattimen avulla.

Porealtaiden, uima-altaiden ja polskuttelualtaiden vedenhoitoon. AQUASPARKLE premium luokan tuotteiden avulla pidät allasveden puhtaana ja kirkkaana. AQUASPARKLE on ylellinen luksustuote joka antaa vedelle miellyttävän ja hienostuneen tuoksun. Tuotteet valmistetaan englannissa tarkoin valikoiduista huippulaadukkaista raaka-aineista.

UIMA-POREALLASTARVIKEKAUPPA.FI

KÄYTTÖOHJE VAIHTOEHDOT (Vedenhoitoainetta ravistettava hyvin ennen käyttöä)

Vedenhoitoaine kirkaste (Crystal Excellent Spa Parkle)  tuettuna kloorilla:

  1. Lisää tätä tuotetta suoraan allas veteen heti aluksi 150ml/ 1000 litraan ja jatkossa noin kerran viikossa 120ml/1000 litraa kohden pumppujen ollessa päällä, jotta tuote levittyy hyvin veteen. Lisää myös yksi 20g monitehoklooritabletti kerran viikossa. 2. Jos käsittelet tällä tuotteella sameaa allasvettä, voivat suodattimet vaatia puhdistamista viikko käsittelyn jälkeen. 3. Kun allas kyllästyy liuenneilla kiinteillä aineilla (TDS) voi AquaSPArkle Spa Sparkle olla silloin vähemmän tehokas. Tässä vaiheessa altaan vesi tulisi vaihtaa. Tuotetta käytetään yhdessä kloori/bromi/tablettien kanssa vähentäen samalla niiden käyttömääriä.

Kloori tuettuna (Crystal Excellent Spa Sparkle)  vedenhoitoaine kirkasteella:

  1. Lisää tätä tuotetta suoraan allas veteen heti aluksi 50ml/ 1000 litraan ja jatkossa noin kerran viikossa 25ml/1000 litraa kohden pumppujen ollessa päällä, jotta tuote levittyy hyvin veteen. Lisää viikossa 2-3 monitehoklooritablettia 20g. 2. Jos käsittelet tällä tuotteella sameaa allasvettä, voivat suodattimet vaatia puhdistamista viikko käsittelyn jälkeen. 3. Kun allas kyllästyy liuenneilla kiinteillä aineilla (TDS) voi AquaSPArkle Spa Sparkle olla silloin vähemmän tehokas. Tässä vaiheessa altaan vesi tulisi vaihtaa. Tuotetta käytetään yhdessä kloori/bromi/tablettien kanssa vähentäen samalla niiden käyttömääriä.

Mikäli allasvesi on jo ehtinyt mennä sameaksi kannattaa tarkistaa, että pH on 7,2-7,6 ja huuhtele/pese suodattimet sekä laita ne kuivumaan ja  vaihda uudet suodattimet puhtaat tilalle. Laita vedenhotoainetta 150ml/1000L lisää pumppujen käydessä. Sen ominaisuus on kerätä pienet hiukkaset isommiksi kokonaisuuksiksi jotka sitten jäävät suodattimeen. Näin vesi kirkastuu. Vedenhoitoaineen vaikutus paranee, kun se on mukana vedenkierrossa pidemmän aikaa ja suodatin kerää hiukkaset pois vedestä.

SISÄLTÄÄ:

5L TEOLLISUUSKANISTERI CRYSTAL EXCELLENT Vedenhoitoaine ja kirkaste allasvedelle.