Uima-poreallastarvikekauppa.fi

Milwaukee pH600 digitaalinen pH-mittari

29.90

Laadukas perusmalli pH arvon tarkkaan mittaukseen uima-altaan ja porealtaan vedestä. Nopea käyttää ja näyttää tarkan digitaalisen lukeman.

Varastossa

Tuotetunnus: 304 Osasto:

Lisätiedot

DIGITAALINEN pH-MITTARI pH600

 1. Laadukas perusmalli pH arvon tarkkaan mittaukseen uima-altaan ja porealtaan vedestä. Nopea käyttää ja näyttää tarkan digitaalisen lukeman. (Kalibrointiliuos on ostettava erikseen)

TEKNISET TIEDOT

 • Mitta-asteikko 0 – 14.0 pH , +-0,1. Kalibroitava manuaalisesti, yksi kalibraatiopiste. Suositeltu mittauslämpötila 0°C – +50°C. Käyttää 3 x 1,5V paristoja (mukana paketissa). lcd-näyttö. Mittausalue: 0,0-14,0 pH. Mittaustarkkuus: 0,1 pH. Virhemarginaali(@25°C): ±0,1 pH Mittauslämpötila: 5-50 °C. Manuaalinen yksipisteinen kalibrointi (pH 7.0). Sisältää ruuvimeisselin kalibrointiin. Sisältää paristot (arvioitu kesto 700 h jatkuvaa käyttöä). Paino: 85 g. Mitat: 150x30x24 mm. Valmistettu EuroopassaKäyttöohje
  • Poista suojakorkki, käännä mittari päälle ja upota sen lukupää testattavaan liuokseen. Hämmennä varovasti ja odota että lukema tasaantuu ja tämän jälkeen näytössä näkyvä lukema on näytteen mitattu pH arvo. Kannattaa ottaa vesi/näyte erilliseen puhtaaseen purkkiin josta sen jälkeen mitataan pH600 mittarilla sen pH arvo.
   Käytön jälkeen huuhtele mittari vedellä ja säilytä se muutama tippa säilytysnestettä tai pH7.01 -liuosta suojakorkissa. (Kalibrointiliuos on ostettava erikseen) Älä käytä tislattua vettä säilytykseen. Isot vaihtelut lukemassa (+-1pH) johtuvat kalibroinnin puutteesta tai kuivasta lukupäästä.
  • pH600 MITTARIN KALIBROINTI:Upota mittarin lukupää kalibrointiliukoseen (pH7.01) leikkaamalla kalibrointiliuoksen pussin yläosa auki saksilla.
  • Odota että lukema tasaantuu ja säädä pienellä ruuvimeisselillä ”pH7”-kalibrointiruuvista lukema vastaamaan liuoksen lukemaa joka siis ruuvimeisselillä säädetään säätöruuvista lukemaan 7.00.
  • Huuhtele lukupää vedellä ennen käyttöä.Huom! Käyttöönoton jälkeen mittauselektrodi  ei saa päästä kuivumaan, joten pidä korkissa aina hanavettä tai kalibrointinestettä.

https://www.youtube.com/watch?v=uk6pMp0ui3A