Uima-poreallastarvikekauppa.fi

Aquasparkle Darlly SUPER 706 Altaanhoitopaketti

239.90

Varastossa

Lisätiedot

Aquasparkle Darlly SUPER 706 Altaanhoitosetti (3 x SC706 suodatin, 2 x Monitehoklooritabletti 20g 1kg/ 50 tablettia, 2 x Crystal Exellent Vedenhoitoaine 1L)

Spa Sparkle Crystal Exellent on erittäin tehokas luonnollinen allasveden hoitoaine, joka vähentää kloorin tarvetta ja kerää myös yhteen pienet hiukkaset poistettavaksi suodattimen avulla. Pitää myös altaan pinnat ja putkistot puhtaampana estäen bakteereja sisältäviä mineraaleja kertymästä pinnoille muodostamaan bio-kalvoa.

AQUASPARKLE DARLLY SUPER 706 ALLLASVEDENHOITOSETTI TOTAL sisältää kaiken tarvittavan mitä tarvitset porealtaiden, uima-altaiden ja polskuttelualtaiden vedenhoitoon. AQUASPARKLE premium luokan tuotteiden avulla pidät allasveden puhtaana ja kirkkaana. AQUASPARKLE on ylellinen luksustuote joka antaa vedelle miellyttävän ja hienostuneen tuoksun. Tuotteet valmistetaan englannissa tarkoin valikoiduista huippulaadukkaista raaka-aineista. Darlly laatuluokan suodattimet tulevat myös englannista ja auttavat pitämään veden ja punppukoneistot puhtaana.

AQUASPARKLE ALTAANHOITOSETTI TOTAL

SISÄLTÄÄ:

3 x Darlly SC706 suodatin (mm. Wellis ja Novitek altaille/ varmista sopivuus ennen tilausta) 2 x monitehoklooritabletti 20g 1kg (50 tablettia), 2 x Vedenhoitoaine ja kirkaste 1L (vähentää myös kloorin tarvetta)