MAKSUTAVAT, RAHOITUSVAIHTOEHDOT JA TOIMITUSEHDOT


Tältä sivulta löydät lisätietoa tuotteidemme toimitus- ja palautusehdoista sekä maksutavat. Jos olet alle 18-vuotias, varmistathan että tilauksella on vanhempiesi hyväksyntä. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Emme vastaa sivuilla esiintyvistä virheistä. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.


Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan postiin n. 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. (Ulkoporealtaat sopimuksen mukaan) Mikäli toimitusaika poikkeaa tästä, ilmoitamme sinulle arvioidun toimitusajan.

Jos valitsit toimitustavaksi ”nouto varastosta”, lähetä sähköpostilla viesti kun olet tilannut ja maksanut tilauksen. Ilmoita viestillä milloin olet tulossa noutamaan tilauksesi. Nouto varatsolta mahdollinen Tiistai klo 12:00 - 15:00 tai Torstai klo 12:00 - 15:00

Toimituskulut kotimaa:

Postipaketti 8,90 €/paketti

Tilauksen tuotteiden loppusuma yli 85,00 euroa= Ilmainen toimitus (Manner-Suomeen)

Nouto Söderkullan varasto(Falkbergintie 50) tiistaisin ja torstaisin klo 12:00-15:00 0 euroa

Pidätämme oikeuden toimituskulujen muutokseen. Ajantasainen toimituskulutieto ilmoitetaan aina tilauksen yhteydessä.

Tarjotuilla toimitusvaihtoehdoilla toimitamme vain Suomeen ja Ahvenanmaalle. Mikäli toimitusosoite ei ole Suomessa kysy erikseen toimituksen hintaa.

Maksutavat

Suomalaisen PAYTRAIL maksunvälityspalvelun avulla voit maksaa tilauksesi suomalaisten verkkopankkien verkkomaksuna, osamaksulla, luottokortilla tai laskulla. MIKÄLI HARKITSET OSAMAKSURAHOITUSTA SE ONNISTUU MYÖS TÄÄLTÄ: OP:n Rahoitus Korko 6,95% + OP-prime. Rahoitus 2500,00 - 20000,00 euroa.

Alta löydätte linkin Paytrail maksupalveluehtoihin.
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot 

 

Palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön (avaamaton pakkaus/ paketti) ja myyntikuntoinen. Ei koske räätälöityjä tuotteita.

Palautuksen tai vaihdon voit lähettää meille osoitteella Uima-Poreallastarvikekauppa.fi, Falkbergintie 50, 01150 SÖDERKULLA

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse liittyen palautukseen tai vaihtoon. Muistathan liittää oman palautusviestisi palautuksesta tai vaihdosta myös pakettiin mukaan.

Maksunpalautus suoritetaan aina sille maksutavalle, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä maksussaan.

Tuotteen virheestä ilmoittaminen, reklamaatiot

Tuotteidemme hyvä laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä asioita. Toivomme, että tarkastat saamasi tuotteet heti niiden saavuttua. Mikäli havaitset virheen, ota heti yhteys meihin sähköpostilla uima.poreallastarvikeauppa@gmail.com tai puhelimitse +358504134067 tilanteen korjaamiseksi.